l. Homogénovits Ferencz Pápua GeSetapó

2013.03.19 16:12

Méret- és metálarányos összehasonlításban a szakadár terrorista fejekkel. Felkészülve az új világ követelményeire, kiegészítve a régi világ igényeinek súlyos terhével. Felvértezve Hétszínű Kapanyányimonyók minden gonoszságával. Fehérlófia erejével. Babi nénit hivatott kikergetni a világból. Vörös és fehér partizánakciókra optimalizálva a 2x2x12' hatóerejével, a még fehérebb csontokért, jobb emésztésért és őszintébb szomszédi viszonyokért. Blackstar Ht-100H, mert megérdemlem, és ti is, meg mindenki más is.

Ez a 2013/2-es setupom. Fél fülére süket törpe, azaz MONO akciókra. Vonalazásra is ideális, hisz nagyon jó minőségű emulált kimenettel szerelték a műszert. Ez elgondolkodtat egy három utas hangrendszer kifejlesztésén. Ezek azok a dolgok, amiket már nem mondasz el a kedvesednek. Több okból sem. Talán érted, amit most leírtam. Ha nem, majd megérted.
A képen egy invertált, teljesen kifejlett, Full-half Stack maci példány látható. Laney GS212IE lábbal, felsőtesttel, Blackstar HT-100 buksival, és a lezártság kedvéért Orange Micro Terrorokból készült lobogó fülekkel. A főleg éjszaka aktív lényt Laboga kábel rágcsálás közben sikerült lencse végre kapnom.

Elérhetőség

Tari Botond taribotond@gmail.com