LABOGA KÁBEL

2016.11.09 09:48

    Nagy rajongója vagyok a Laboga hangszerkábeleknek. Nívós és nem különösebben drága választás. Ez az a kábel, amit a minősége, megbízhatósága miatt szívesen - azaz mindig -, viszek magammal színpadra, ugyanakkor az ára miatt nem kapok infarktust ha valaki rálép.


  

    Ez az a drót, aminek még a meghibásodását is kíváncsian vártam, mert nagyon érdekelt, hogy mi a trükk. Nagyjából nyolc évnyi intenzív használat után el is jött a pillanat. Nem sajnáltam, megkereste az árát. 


Mindent megtettünk, hogy lejöjjön a kupak. Teljesen tönkretettük a csatlakozót, de még akkor sem engedett!


    A nagyon puha gumikábelről végre levágtuk a jackdugót borító zsugorfóliát, de a jackdugó tartalmát és a forrasztásokat takaró csavaros fémházat már csak - flexszel, állat módjára, sajnos a folyamat irreverzibilis -, levágással lehetett eltávolítani, ugyanis a csavarós részeket valamilyen komolyabb ragasztóval erősítették meg. Szóval nem javítgatásra tervezték! És hopp, nincs csoda. Egy szokásos módon irányított kábelnek forrasztott drót.  A forrasztások valamint a belső összeszerelés is átlagos, de a felhasznált anyagok igényesen válogatottak.


                     Extra puha és különlegesnek mondható borítás kívül, belül nagyon vékony erek
 

    Jó, szép és régi cucc!

Elérhetőség

Tari Botond taribotond@gmail.com