NEM PRODUKTÍV, DE HASZNOS HOLMIK, UGYANITT ELADÓ!

2015.11.16 15:38

Kölcsön kaptam tesztelésre Magasvári Viktortól egy TC-Helicon Harmony G-XT énekeffektet. Imádnivaló cucc! Okos, ügyes, semmi sallang nincs benne. Ha a márka endózere lennék - ami szívesen lennék -, sok jót írnék róla, mert igazán hasznos és jó ketyere!

Természetesen van néhány apróság, amit nem sikerült megoldani. Ilyen többek közt a PC-s szerkeszthetetlenség. De ennek ellenére nagyon felhasználóbarát, mert egyszerű és gyorsan átlátható a vas menüje.

Azért sokat gyorsítana a programozáson a PC nyújtotta átláthatóság. Itthon nagyon jól teljesített, hamarosan meghajtom próbán is.A héten megkezdődik a Galli húrok tesztelése is. Nagy kíváncsiság övezi mindkét készletet.

 
Ugyanakkor néhány apróságtól szeretnék megválni, mert csak a szekrény tetején múlik felettük az idő. Minden hibátlan, kb egy éve vásárolt, néhány alkalommal használt.
A csomag tartalma:

Boss BCB-30

Joyo JF-11 EQ

Joyo JF-33 Analog Delay

Line6 DC-1G Adapter

Ez már nem eladó, csak érdekes. Találtam a sarokban egy nagyon ritkán használt basszusgitárt, megtakarítottam WD-40-nel, ami csodákra képes! A rongyokat viszont nem szereti.

Elérhetőség

Tari Botond taribotond@gmail.com